STEAMPOD & REDKEN SHOTS

HAIR & COLOR STYLING

Bij de hair & color stylistes van Salon Cleopatra in Utrecht is uw haar in goede handen. Wij zijn continu up to date door trainingen en werken alleen met haarproducten van hoge kwaliteit. Wij kijken samen met u naar uw persoonlijke wensen, stijl en natuurlijk naar uw haar en wat daarmee mogelijk is.

Vervolgens hoeft u alleen maar te ontspannen met een lekker drankje achterover te leunen, terwijl wij uw haar modelleren, shapen en/of kleuren in elke gewenste haarkleur. Is uw haar in slechte conditie? Kies dan voor een keratine- of botox behandeling, of voor een van onze andere herstellende haarbehandelingen.

Wilt u de haarbehandeling combineren met een gezichtsbehandeling, een bezoekje aan onze browbar of een manicure? Alles is mogelijk. Bekijk hier alle behandelingen en prijzen.

Hairstyling : Steampod
De Steampod is een speciale stoomtang, waarmee we iedere haarstijl kunnen creëren. Zijdezachte steile lokken of een volle bos krullen, dankzij de warme stoom van de Steampod geven we u een prachtig kapsel dat lang en perfect blijft zitten! De Steampod garandeert een langdurig en perfect resultaat, ook bij vochtig weer. Dit dankzij het vermogen van de stoom die de haarvezels herstelt tijdens het stylen.

Herstelbehandeling: Redken shot (vitamin boost) treatment
Tijdens deze behandeling in de salon bekijken wij in een haardiagnose wat uw haar nodig heeft. We voegen bijvoorbeeld proteïne, vocht en/of volume toe aan uw haar, volledig afgestemd op de conditie van uw haar. Aan het einde sluiten we af met een ‘shot phix’ die ervoor zorgt dat de intensive treatment verzegeld wordt in het diepste laagje van het haar. Waardoor uw haar meer body krijgt, sterker aanvoelt en een mooie glans krijgt.

BEKIJK ONZE PRIJSLIJST OF MAAK EEN AFSPRAAK BIJ ONS IN DE KAPSALON.