SPARK PRO DIODE LASER – ONTHARING

SPARK DIODE LASERONTHARING

Laserontharing is een effectieve behandeling voor ongewenste haargroei en geschikt voor lichte en donkere huiden. Gepigmenteerde haren kunnen permanent verwijderd worden met laserontharing. Witte, grijze en rossige haren verwijderen we met elektrische epilatie.

De Spark Pro Diode-laser produceert een zeer hoog geconcentreerde zuivere lichtbundel van een golflengte 808 nanometer. Deze lichtbundel wordt maar een fractie van een seconde op de huid uitgezonden. Het pigment van de haren absorbeert het laserlicht en zet het licht om in warmte. De warmte zorgt voor vernietiging van de voedingsbodem in het haarzakje, zodat deze niet meer in staat is om een nieuwe haar te ontwikkelen.

Werkwijze

Tijdens uw eerste bezoek aan salon Cleopatra is het van belang dat de haartjes goed zichtbaar zijn. De specialiste kan dan het haartype, de precieze diepte en lokalisatie van de haarfollikel bepalen. Dit is nodig om de laserapparatuur tijdens de behandeling goed in te kunnen stellen.

We starten met het desinfecteren van de huid en tekenen het te behandelen gebied af met een huidpotlood. Vervolgens scheren we de haartjes kort, brengen een laagje gel aan en plaatsen dan de laserkop op de betreffende huid. Vervolgens geven we nauwkeurig pulsen over het gehele behandelgebied. Dit kan vergeleken worden met het schieten van een elastiekje tegen de huid. De behandeling is niet pijnloos, maar is over het algemeen goed te verdragen. Na afloop brengen we aloë-vera gel en evt. een SPF aan.

Na de behandeling is er nauwelijks sprake van gevoeligheid. Wel kan de huid wat rood worden en lichte zwelling vertonen. Dit is een normale, gewenste reactie die binnen een uur na de behandeling zal afnemen. U kunt meteen uw normale bezigheden hervatten.

 

Kort samengevat
  • Gebieden: gezicht en lichaam
  • Behandeltijd: 15 minuten tot 2 uur, afhankelijk van grootte behandelgebied
  • Hoeveel behandelingen: gemiddeld 6 – 8 behandelingen. Het exacte aantal behandelingen is per persoon verschillend en kan niet altijd op voorhand door de specialiste voorspeld worden. Tijdens de behandelperiode wordt de voortgang regelmatig met u geëvalueerd.
  • Behandelfrequentie: elke 4 – 8  weken.
  • Vergoeding: Wij werken met verschillende zorgverzekeraars. Als u aanvullend verzekerd bent wordt laserontharing in het gezicht voor vrouwen in de meeste gevallen en afhankelijk van uw verzekeringspakket geheel of gedeeltelijk vergoed. Vraag uw zorgverzekeraar naar de polisvoorwaarden.

BEKIJK ONZE PRIJSLIJST OF MAAK EEN AFSPRAAK
BIJ ONS IN DE SALON.

SPARK PRO DIODE LASER - ONTHARING