SALON CLEOPATRA

PERSOONLIJKE AANDACHT EN MAATWERK VOOR ELKE INDIVIDUELE KLANT

Salon Cleopatra in Utrecht is al 19 jaar hét adres voor huidverbetering, -verjonging, beauty & hairstyling. Bij ons in de salon vinden we het belangrijk dat er persoonlijk aandacht is voor u. Samen stellen we uw persoonlijke behandeling samen en bekijken we elke keer opnieuw wat uw huid of haar nodig heeft.

Maatwerk voor elke individuele klant. We werken met een vertrouwd team dat al jaren onze klanten en hun wensen kent en elke nieuwe klant warm en gastvrij ontvangt. Ons team van ervaren huidprofessionals en hairstylisten zijn niet alleen specialist in hun vak, maar krijgen jaarlijks diverse trainingen en zijn op de hoogte zijn van alle laatste ontwikkelingen in ons vakgebied.

SALON CLEOPATRA
SALON CLEOPATRA

EXPERTS & ARTISANS

Ons team bestaat uit experts in huidverbetering, -verjonging, haar & beauty met tientallen jaren ervaring. We werken met een vertrouwd team die al jaren onze klanten en hun wensen kennen en elke nieuwe klant warm ontvangen. Ook krijgen ze jaarlijks diverse trainingen en zijn ze op de hoogte zijn van alle laatste ontwikkelingen in ons vakgebied.

KWALITEIT & SERVICE

Onze uitgangspunten: topkwaliteit leveren voor een goede prijs. Maatwerk voor elke individuele klant. Persoonlijke aandacht en gastvrijheid staan hoog in het vaandel. Focus op huid- én haarverbetering.

HOOGWAARDIGE MERKEN

We maken uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten en de beste apparatuur. We werken met merken als Newsha, B3, Environ, Neoderma, Mesoesthetic, Pupa, Opi en meer…

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Wat een top salon met klasse! Na eergisteren eindelijk een salon gevonden die mijn wenkbrauwen tot zijn recht heeft laten komen... ben er super blij mee! En ik kan niet wachten om een tweede afspraak te maken voor de gezichtsbehandeling waar ik heel enthousiast over ben.

Saartje 

Brows

Eigenares top vrouw, professioneel, kennis van haar vak en zeer vriendelijk! Voor behandelingen is deze salon zeker een aanrader! Eindelijk heb ik nu mijn vaste adresje!!!

Widad Diouri 

Brows

Heerlijke behandelingen, goede service en perfect personeel.

Jeanette 

Beauty, Skin & Hair

Prachtige salon met geweldige dames. Hier voel ik mij altijd welkom. Ik word altijd goed en vriendelijk ontvangen. En de behandelingen zijn heerlijk. Ik voel mij altijd herboren als ik naar buiten ga. En super trots op de eigenaresse Louiza.

Stephanie Jacobs 

Beauty & Skin

Vriendelijk,professioneel en je voelt je altijd welkom! Kom hier al jaren en ze blijven verbeteren. Jullie zijn echt toppers allemaal!

Samantha 

Beauty

Lieve Louiza en meiden, vanaf de 1e dag dat ik bij jullie ben en dat is inmiddels al bijna 14 jaar ervaar ik dat altijd als een warm bad. Het vertrouwen de professionele werkwijze waarop iedereen werkt geeft mij dat geluksmoment en resultaat waar ik blij van wordt. Vernieuwende behandelingen en apparaten die zo mooi resultaat geven. Op dit moment ben ik bezig met een behandeling met Icoon en dit is echt verbluffend hoe zichtbaar dit voor mij en omgeving is, hier doe ik het voor! Chapeau Louiza en top meiden!

Bea Rockx 

Huidverbetering & -verjonging