HUIDSUPPLEMENTEN

Huidsupplementen voor een stralende en gezonde huid

Huidsupplementen zijn, de naam zegt het al, een toevoeging op uw dagelijkse voeding en huidverzorging. Ze bevatten vitaminen en voedingsstoffen die u een stralende huid bezorgen!

Waarom zou ik huidsupplementen slikken?
Uw huid blijft in goede conditie met de juiste huidverzorging en huidsupplementen versterken op hun beurt weer de werking van de huidverzorgingsproducten. De vitaminen en voedingsstoffen in de producten van Advanced Nutrition Programme helpen u om de gezondheid van uw huid op peil te houden.

Ik eet al gezond. Is dat niet voldoende?
Gezonde voeding alleen is niet genoeg om uw huid goed te voeden. Alle voedingsstoffen die u via voeding binnenkrijgt, gaan via het bloed naar de organen. Ook al is de huid het grootste orgaan, ze profiteert helaas pas als laatste van die voedingsstoffen.
U kunt het zien als een trein, waarin de passagiers net als voedingsstoffen zijn. Bij iedere halte, zoals uw longen en uw hart, stappen er passagiers uit, tot u bij de eindhalte, de huid, komt. Dan is de trein bijna leeg en krijgt uw huid het laatste restje voedingsstoffen.

Wat is het verschil met andere multivitamine-supplementen die ik overal kan verkrijgen?
De vitamines van Advanced Nutrition Programme zijn opgebouwd uit de juiste dosis om uw huid, in combinatie met een goede huidverzorging, te laten stralen.

Hoelang kan ik huidsupplementen gebruiken?
Wij adviseren om de supplementen voor onbepaalde tijd te gebruiken. Als u ermee stopt, is dat net als stoppen met goede huidverzorging. De conditie van uw huid gaat achteruit. Hetzelfde geldt voor gezonde voeding, die blijft u ook nemen om u goed te voelen. Ons advies is dus duidelijk: niet stoppen, u zult ons later dankbaar zijn!

.