ENVIRON BEHANDELINGEN

VERMOEIDE EN DOFFE HUID

Wist u dat 80% van de huidveroudering wordt veroorzaakt door externe factoren: stress, slechte voedingsgewoonten, luchtvervuiling en steeds meer blootstelling aan ultraviolette stralen door de verdunning van de ozonlaag. Er ontstaat vervolgens een gebrek aan vitamine A, waardoor uw huid vermoeid, dof en zelfs verouderd oogt. 

Een vitamine A boost met Environ
Environ Skin Care helpt de huid om in goede conditie te blijven en om de vitaminetekorten aan te vullen. De productlijn is zeer uitgebreid, waardoor er een oplossing is voor ieder huidtype en voor elk huidprobleem. 

Een vitamine A boost met Environ
Environ Skin Care helpt de huid om in goede conditie te blijven en om de vitaminetekorten aan te vullen. De productlijn is zeer uitgebreid, waardoor er een oplossing is voor ieder huidtype en voor elk huidprobleem. 

Het unieke vitamine A Step-Up System van Environ laat uw huid geleidelijk wennen aan hogere dosissen vitamine A die nodig zijn om uw dagelijkse tekort aan te vullen en uw huid te voeden. Zo blijft die gezond, sterk en soepel.

Wat is het verschil met huidverzorgende producten die ik overal kan krijgen?

Bij gezonde, stralende en gladde huid is de huidwerking optimaal. Door te smeren verzorgt u uw huid. De vraag is of de producten die u gebruikt ook passen bij uw huidconditie. Hydrateren ze voldoende? Worden ze voldoende opgenomen?

Klassieke, vettere crèmes maken de huid lui. De huideigen ingrediënten in Environ producten stimuleren en herstellen de werking van uw huid, met als resultaat: een stralende huid, waar u blij van wordt!

ENVIRON BEHANDELINGEN

DF VOOR EEN STRALENDE HUID

Wat is het Ionzyme Df apparaat?
Behandelingen met het revolutionaire Ionzyme DF apparaat zijn een niet-invasieve manier om uw huid langer gezond en stralend te houden. Het gebruik van het apparaat maakt deel uit van uw gelaats- of lichaamsbehandeling bij uw Environ skincare specialiste en geeft prachtige resultaten.

Wat doet het?
Het apparaat is speciaal ontworpen om de vitamines in de Environ serums tot wel 4400x beter op te laten nemen door de huid! Dit bijzondere apparaat combineert twee systemen: een laag frequentie sonoforese en een intermitterende iontoforese.

Wat wil zeggen: de sonoforese gebruikt geluidsgolven om de cellen beter te laten absorberen. Iontoforese gebruikt gepulseerde elektrische stroom om stoffen, vitamines of kostbare ingrediënten beter op te laten nemen door de huid.

Resultaat?
Een gezonde, stralende huid die comfortabel aanvoelt. Uw poriën zijn fijner,de huid is gehydrateerd en steviger, roodheden verminderen en lijntjes en rimpels vervagen. Een mooie, egale huid die straalt, klinkt goed, toch?

ENVIRON

In totaal heeft Environ acht huidverzorgingssystemen met meer dan 40 producten. Wij bieden verschillende behandelingen aan met de Environ producten. 

Gaat u liever voor snel resultaat? Kies dan voor een kuur van korte, plaatselijke behandelingen, de Environ Lunchtime treatments, die zich richten op een specifieke huidconditie of op een bepaalde zone d.m.v. het ionzyme df apparaat. Denk hierbij aan pigmentvlekken, fronslijntje, de oog- en lipcontouren of een verslapte huid (op het gezicht en) in de hals.

Wilt u een behandeling voor het hele gezicht, de hals en het decolleté? Dan raden wij u de Environ Intensive behandelingen aan, elke 4 weken. Natuurlijk is elke huid anders en heeft elke huid andere behoeften. Daarom analyseert onze huidspecialiste uw huid altijd voor elke behandeling en stelt dan samen met u een gepersonaliseerd behandelplan op voor een optimaal resultaat. Bekijk onze prijslijst voor de beschikbare behandelingen en de prijzen.

BEKIJK ONZE PRIJSLIJST OF MAAK EEN AFSPRAAK BIJ ONS IN DE SALON.