HUIDANALYSE MET OBSERV520

ANALYSE VAN UW HUID
MET DE OBSERV 520

Hoe fit is uw huid?
De conditie van uw huid is bepalend voor uw uitstraling. Is uw huid niet in goede conditie, dan oogt hij dof, vermoeid en soms zelfs grauw. Bij Cleopatra meten wij de conditie van uw huid met de huidscan van Observ. 

Word bewust van uw huidconditie!
Met de OBSERV 520 maken wij zichtbaar wat het blote oog niet ziet! Aan de hand van de huidscan kunnen wij u een behandeling op maat geven.

Huidanalyse met behulp van licht
Met de OBSERV 520 is het mogelijk om uw gezichtshuid onder invloed van vijf verschillende huidanalyse-modi te bekijken en direct vast te leggen. De gepatenteerde technologie, die gebruikmaakt van speciaal licht, maakt de kenmerken van uw huid en eventuele huidaandoeningen direct zichtbaar.

Wees problemen voor
Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. De OBSERV 520 analyseert ook diepere huidlagen en brengt deze aandoeningen haarscherp in beeld. Het wordt zo mogelijk om uw behandeling af te stemmen op de toekomst en eventuele problemen voor te zijn. 

Wat zijn de voordelen van een huidanalyse?
Een doffe, vermoeide of onrustige huid is niet prettig en kan u onzeker maken. Met een uitgebreide huidscan sporen we de oorzaak van uw probleem op en daardoor kunnen we u een passende oplossing bieden. De voordelen van een huidscan op een rij:

  • Gedetailleerde weergave van uw huid, denk hierbij aan hydratatie, pigment, bloedvaatjes, poriestructuur
  • U ontvangt een effectief behandelplan
  • Visualisatie van uw huidverbetering, zodat wij een persoonlijk en gedetailleerd advies kunnen geven. 
HUIDANALYSE MET OBSERV520