NEWSHA TREATMENTS

NEWSHA TREATMENTS

HAIRTREATMENTS NEWSHA

NEWSHA private haircare
Zachte, verfijnde geuren. Hoogwaardige natuurlijke ingrediënten. Een exclusief, doordacht assortiment dat zich richt op de essentie van NEWSHA. Niemand heeft ontelbare verschillende shampoos en conditioners nodig.

Soms zijn het de kleine dingen die het verschil maken als het gaat om de kwaliteit van een product, maar soms is het grote plaatje van belang. Met NEWSHA zijn het ontelbare factoren en details die hebben bijgedragen aan het creëren van dergelijke unieke producten. Het hoge en effectieve voedende effect van de producten is niet alleen het gevolg van de kostbare en zorgvuldig uitgekozen ingrediënten, maar ook van de zorgvuldige verwerking en de duurzame ontwerpverpakking.

Milde shampoos die je haar zacht, natuurlijk en effectief reinigen. Behandelingen die zelfs beschadigd haar kunnen herstellen en het in zijdeachtige manen veranderen. Stylingproducten voor een glamoureuze of casual uitstraling en een high-end haarkleur, die verbaast door zijn diamantachtige schittering. Perfect haar van wortel tot punt – dat is NEWSHA!

 Bekijk de prijslijst voor de behandelingen en de mogelijkheden. 

Rescue System – de enige zorgbehandeling die zelfs de meest ernstige haarschade repareert.
Het NEWSHA Rescue System laat je hart sneller kloppen. Het is DE enige zorgbehandeling met een “rescue” schoonheidsmissie: MAXIMALE haargezondheid en -verzorging in de hoogste vorm.

De baanbrekende en zeer effectieve formule voor actieve ingrediënten met hydra-infusie voedt je haar op een diepgaande en duurzame manier, verrijkt het met vocht en laat het van binnenuit schijnen. Het salon-exclusieve systeem zegt het tegenhouden van bleken, normale stylings en dagelijkse haarbereiding vaarwel en biedt de haarstructuur met de essentiële voedende ingrediënten die het nodig heeft. Zelfs ernstige beschadigingen worden gerepareerd, gespleten haarpunten en haarbreuken worden onmiddellijk gestopt. Het haar is merkbaar geregenereerd en grondig hersteld. Haar om verliefd op te worden – met het NEWSHA Rescue System!

NEWSHA TREATMENTS

BEKIJK ONZE PRIJSLIJST OF MAAK EEN AFSPRAAK BIJ ONS IN DE KAPSALON.