MAKE-UP

VISAGIE & MAKE-UP

De producten van Pupa Milano zijn hypoallergeen en niet getest op dieren. In onze salon heeft u keuze uit prachtige lipsticks, oogschaduw en nog veel meer. Kies voor een subtiele dag make-up of een sprekende look voor de avond. 

Allround Mineral Cosmetics is een gezonde make-up die de huid verbetert. Allround Mineral Cosmetics bestaat uit mineralen die rechtstreeks uit natuurlijke bronnen op aarde komen en zijn daarom vrij van houdbaarheidsmiddelen, talk, olie, geurstoffen en kleurstoffen. Het is 100% dierproefvrij, het sluit de huid niet af zodat deze vrij kan ademen, geeft een perfecte dekking en is iedere dag te gebruiken. De producten zijn geschikt voor de gevoelige huid en te gebruiken bij een huid met acné en/of rosacea.

Oxygenetix foundation is een unieke foundation, die uw huid in optimale conditie brengt. Een combinatie van zorgvuldig afgestemde ingrediënten en werkstoffen voorziet de huid van een intensieve zuurstofboost. Deze foundation is zo bijzonder, omdat hij als enige de zuurstofopname door de huid verhoogt, ook wanneer u geen make-up draagt. U ziet er stralend uit met een vitalere, gezondere en stevigere huid.

Bekijk onze prijslijst voor de verschillende visagiebehandelingen. In onze salon verkopen we de producten van Pupa, Allround Mineral Cosmetics en Oxygenetix. Wij geven u graag een persoonlijk advies in de salon.

MAKE-UP