BROWS

BROWBAR

Mooie wenkbrauwen bepalen een groot deel van de expressie van uw gezicht. Wij verzorgen en stylen uw wenkbrauwen met veel zorg en aandacht, waarbij we gebruikmaken van speciale technieken.  

Epileren met zijdedraad
In de tijd van Cleopatra maakte men al gebruik van zijdedraad om te epileren. Deze eeuwenoude techniek maakt het mogelijk om met een simpel zijdedraadje wenkbrauwen in elke gewenste vorm te stylen. De techniek is ook geschikt voor ontharing van uw bovenlip en kin. Regelmatige behandelingen zorgen na enige tijd voor een verminderde haargroei én het is minder pijnlijk dan harsen.
Door de wrijving van de draden worden net als bij scrubben dode huidcellen verwijderd, waardoor de huid zacht en gezond aanvoelt. De haren blijven 3 tot 5 weken weg en zullen terugkomen als zachte haartjes in plaats van zwarte stoppels.

BROWS

BROWTYCOON HENNA Brows
Een nieuw tijdperk in wenkbrauwen verven is aangebroken! BrowTycoon Henna tint biedt het perfecte alternatief voor wenkbrauwen verven, zonder het gebruik van ammoniak of waterstofperoxide. Normale wenkbrauwverf kleurt alleen de wenkbrauw haren, maar Henna tint kleurt zowel de haar als ook de huid.

Een BrowTycoon Henna behandeling begint met een uitgebreide voor behandeling. Wij scrubben in en rondom de wenkbrauwen om zo dode huidcellen te verwijderen voor het hoogst haalbare resultaat. Ten slotte gebruiken wij een speciale shampoo op de wenkbrauwen voor het openen van de haarschubben, zodat de hennatint goed in de haartjes kan dringen. Een ware SPA behandeling voor uw wenkbrauwen!!

BEKIJK ONZE PRIJSLIJST OF
MAAK EEN AFSPRAAK BIJ ONS IN DE SALON.