ELEKTRISCH ONTHAREN GELAAT

ELEKTRISCH ONTHAREN GELAAT

Heb je last van witte, grijze, rossige of blonde haren?

Gelukkig kunnen we bij salon Cleopatra deze haren goed behandelen d.m.v. elektrisch ontharen, zodat jij je scheermesje of pincet voorgoed kan wegwerpen! Een methode die vooral geschikt is voor het behandelen van lichte haartjes rond de bovenlip, kin en kaaklijn.

Werkwijze & behandeling

Elektrisch ontharen wordt uitgevoerd door onze specialiste. Tijdens de behandeling wordt een dun steriel wegwerp-naaldje langs het haartje in de huid geschoven, waarna een stroomstootje het haarzakje vernietigt. Hierdoor kunnen geen voedingstoffen meer via het bloed het haar in het haarzakje bereiken en stopt de groei. Het elektrisch ontharen kan een beetje branderig aanvoelen, dat over het algemeen goed te verdragen is.

Elektrisch ontharen is geheel veilig voor de huid. Kort na de behandeling kan de behandelde plek een beetje rood en gezwollen zijn, maar dit trekt na enkele uren weg.

Het is wel belangrijk dat voorafgaand aan de behandeling de haren aan lang genoeg zijn om vast te pakken. Scheer of knip daarom 5 dagen vóór de behandeling niet meer.

Tussen de behandelingen door mag je niet ontharen (dus niet harsen of epileren). Je mag wel de haren wel korter maken door ze te knippen of scheren.

  • Vergoeding: Wij werken met verschillende zorgverzekeraars. Als u aanvullend verzekerd bent wordt laserontharing in het gezicht voor vrouwen in de meeste gevallen en afhankelijk van uw verzekeringspakket geheel of gedeeltelijk vergoed. Vraag uw zorgverzekeraar naar de polisvoorwaarden.