NEODERMA BEHANDELINGEN

Behandelingen op basis van natuurlijke producten

Neoderma is een exclusieve lijn voor huidverzorging die ‘Schoonheid terug naar de natuur brengt.’ Neoderma betekent letterlijk nieuwe (neo) huid (derma). Met de producten die actieve kruiden en plantenextracten bevatten, kunnen wij verschillende huidproblemen behandelen. Denk aan het verminderen van acne, littekens, pigmentvlekken, huidveroudering en verbetering van de vochtbalans.

Bio-Peeling van Neoderma
Neoderma’s Bio-Peeling is een 100% biologische kruidentherapie die de vernieuwing van de huid versnelt. Binnen 10 dagen heeft u een compleet nieuwe opperhuid!  Deze Neoderma Bio-Peeling is geschikt voor elk huidtype. Hieronder laten we zien hoe de Bio-Peeling werkt.

Behandelingen en prijzen
Wij bieden verschillende behandelingen aan met Neoderma-producten. Bekijk onze prijslijst voor de mogelijke behandelingen en de prijzen of neem contact met ons op voor een afspraak.

NEODERMA BEHANDELINGEN

BIO-PEELING

Deze Chinese kruidenpeeling of Neoderma bio-peeling is ontwikkeld door een dermatoloog/kosmetoloog. Deze behandeling is geschikt voor de acne huid, pigmentatie, voor lijntjes en grove poriën, voor de slecht doorbloede en verslapte huid.

Wat houdt een Neoderma behandeling in? 
Wij bereiden uw huid eerst voor met een aangepaste reiniging en enzymatische peeling. Daarna word uw huid intensief gereinigd en nemen we mee-eters, talg en ontstekingen weg.

Daarna brengen wij de bio-peeling, de Neoderma Chinese kruidenpeeling op de huid aan. We sluiten de behandeling af met een aangepast Neoderma -huidmasker, dagverzorging en zonbescherming. Deze peeling is biologisch en bestaat alleen uit natuurlijke producten zoals algen, planten en kruidenextracten.

Ook verbetert het de bloedcirculatie en normaliseert het de productie van talg, de immuniteit en alle functies van de huid. Al na 1 bio-peeling behandeling ziet u duidelijk resultaat. Uw huid ziet er meteen veel egaler, en stralender uit.

Wat is het resultaat van de Neoderma biopeeling?
Direct na de eerste behandeling ziet u al resultaat. De huid ziet er mooier en gezonder uit, en dit zal in de dagen na de behandeling alleen nog maar meer verbeteren. Als u last heeft van heftige acne, kan het zijn dat de acne vlak na de behandeling even tot uiting komt. Dit is normaal en nodig om daarna weer te kunnen herstellen en verbeteren.

Voor wie is de Neoderma biopeeling geschikt?
De Neoderma biopeeling is geschikt voor alle huidtypen, ook voor de donkere huid en kan zowel op het gezicht als het lichaam toegepast worden. U kunt de biopeeling op elk gewenst moment in het jaar, ook tijdens de zomermaanden ondergaan. Door de natuurlijke ingrediënten zijn er geen bijwerkingen.

U kunt kiezen voor een eenmalige behandeling of een behandeling in kuurvorm. Dit is afhankelijk van uw persoonlijke situatie en uw huidproblemen. Positieve resultaten zal niet lang op zich laten wachten. Vaak levert een biopeeling kuur betere resultaten op dan een eenmalige behandeling.

Onze ervaren huidspecialisten bekijken iedere cliënt afzonderlijk. Afhankelijk van uw wensen en uw huidproblemen stellen zij samen met u een persoonlijk behandelplan op.