CIRCADIA

SWICH en geef jouw huid weer energie

Doet jouw behandeling niet wat ze moet doen? Dan is het tijd om te SWiCH-en! De SWiCH™behandeling werd ontwikkeld om de optimale uitstraling van de huid te herstellen zonder de beschadiging of hersteltijd van reeds bestaande peeltechnieken

Een uniek alternatief voor chemische Peels waarbij geen schade wordt aangericht aan de huid. Ideaal voor wie zonneschade en ouderdomsverschijnselen van de huid wil aanpakken zonder schade aan de bovenste huidlagen aan te brengen.  Deze behandeling is minder heftig als traditionele peelings. Je kunt de behandelingen regelmatig herhalen zonder risico. Hij werkt op het herstel van de huid. In tegenstelling tot de meeste zuurpeelings, is de swich een leave on behandeling. Het actieve ingrediënt blijft aanwezig op de huid en zorgt er zo voor dat de herstelling blijft verder werken.

Enzymen zijn geschikt voor alle huidtypes en een mild alternatief voor chemische peelings. Een doeltreffende enzymebehandelingdoet de huid onmiddellijk stralen en maakt haar gezond door te helpen dode huidcellen en andere onzuiverheden te verwijderen. Enzymen kunnen alleen gebruikt worden bij de hydrafacial. Maar ook als een minibehandeling i.c.m. met een Green tea, Red tea, of marshmellow mask.

CIRCADIA

Mandeli-Clear

Mandeli-Clear peel system is een diepere peeling die speciaal is ontwikkeld voor het behandelen van pigmentatieproblemen die verband houden met donkere huidtypes. Deze peeling is veilig, zacht en wordt door de meeste huidtypes goed verdragen. Indicaties voor deze peeling zijn verheldering van post inflammatoire pigmentatie als gevolg van acne, melasma(zwangerschapsmaker) of zonbeschadiging, en milde acnelittekens.

JESSNER

De Jessner peel van Circadia is een echte Jessner peel. Hij bevat een mix van salicylzuur, melkzuur en resorcinol. Deze behandeling is veelzijdig en een  huidvriendelijke procedure voor huidverjonging en in veel gevallen een uitstekend alternatief voor plastische chirurgie. Jessner peel onderscheidt zich door de sterke afschilfering  van de opperhuid: een week na de behandeling gaat de huid haar bovenste laag letterlijk vervangen.

Met een dergelijke, intensieve reiniging en verwijdering van dode en oude huidcellen, wordt er een perfect resultaat bereikt: een gladde, schone en soepele ‘babyhuid’.

De peeling herstelt de vochtbalans van de huid, verbetert de structuur en spanning (turgor), verfijnt poriën, verwijdert pigmentvlekken, vermindert rimpels en littekens. Jessnes Peel is ook super effectief tegen acne en gesloten comedonen (verstopte poriëen die onderhuidsbultjes vormen).

BEKIJK ONZE PRIJSLIJST OF MAAK EEN AFSPRAAK BIJ ONS IN DE SALON.