BINDWEEFSELMASSAGE

Bindweefselmassage is al jaren een bekende naam op het gebied van huidverzorging. De huidspecialisten in huidverbetering bij Salon Cleopatra in Utrecht zijn allemaal opgeleid en worden nog jaarlijks getoetst op kennis en kunde.

Bij Salon Cleopatra wordt gewerkt vanuit de kern van een huidprobleem, waarbij een duurzaam resultaat wordt beoogd. Salon Cleopatra is er een absolute voorstander van om uit de huid te halen wat nog potentieel aanwezig is. Dat wil zeggen dat de doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en de huidconditie eerst intensief worden verbeterd.

Bij een eerste behandeling starten wij met een intake, hierbij kunnen wij uw huid scannen met de Observ scan. Deze toont de bloedvaatjes, pigmentvlekken, lijntjes, huidstructuur in de diepere huidlagen.

In de behandeling zullen we alle stappen doorlopen met producten die speciaal voor uw huid geselecteerd zijn: reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen. U wordt met empathie als individu behandeld met huidverbetering als doel. Ontdek waar Salon Cleopatra voor staat en maak direct een afspraak. 

Bindweefselmassage

bindweefsel massage

Een bindweefselmassage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) en zorgt voor duidelijk zichtbare huidverbetering. Deze massage werkt niet alleen huid verbeterend, het is ook een zeer aangename en ontspannen massage!

De bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan.

Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. De bindweefselmassage verbetert de bloedcirculatie en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd.

Dit zijn de voordelen van een bindweefselmassage:

  • Verbetering van de huidconditie
  • Stimulatie van de huiddoorbloeding
  • Stressreductie door opheffen van onderhuidse verklevingen
  • Verbetering van de opname van werkstoffen
  • Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
  • Bevordering van de celdeling
  • Verbetering van de huidstructuur en huidteint
  • Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens
  • Verbetering van de huidweerstand

Bekijk onze prijslijst of maak een afspraak bij ons in de salon.