Microdermabrasie

Wat is mircodermabrasie?
Microdermabrasie is een techniek waarbij we achthoekige kristallen, die vacuüm en met behulp van de MicrodermaBrazy over de huid blazen. Het zuigertje in het apparaat zuigt meteen de dode huidcellen op. Wij gebruiken bij Salon Cleopatra de MicrodermaBrazy voor deze behandelingen. 

Is microdermabrasie pijnlijk?
Deze vorm van microdermabrasie is geheel pijnloos. De kristallen die we gebruiken zijn heel hard en kunnen niet oplossen. Hiermee loopt u niet het risico dat de huid verstopt raakt. Een bijkomend voordeel is dat de behandeling geen allergische reactie kan veroorzaken, zodat het geschikt is voor iedereen. 

Wat is het effect van de MicrodermaBrazy?

  • Verwijdert dode huidcellen
  • Stimuleert aanmaak van collageen
  • Geeft een frisse, stevigere en gladdere huid
  • Egaliseert pigmentvlekken
  • Versnelt de celdeling

Microdermabrasie

Als u kiest voor een kuur van zes tot acht behandelingen die om de twee weken plaatsvinden, ziet u dat uw huid gaat stralen. U ziet er jonger en frisser uit, wie wil dat nou niet?

Is de MircodermaBrazy goed te combineren met andere behandelingen?
De MicrodermaBrazy is de ideale voorbereiding voordat u een voedende behandeling in Salon Cleopatra krijgt. Door deze behandeling is de huid klaar om de juiste werkstoffen op te nemen. De voedende nabehandeling is een essentiële stap voor een snel herstel van de huid en voor een optimaal resultaat!

 

Waar moet ik rekening mee houden na de behandeling?
Wij adviseren om na de behandeling om de twee uur een sunblock te gebruiken. Hiermee beperkt u de schade die veroorzaakt door UV straling. De eerste twee weken na de behandeling raden we u af om in contact te komen met direct zonlicht.

Duobehandelingen
Hoe gezellig is het om samen te genieten? Tijd om op te laden en samen bij te kletsen. U kiest zelf de duur van de DUO behandeling. Verder is het mogelijk extra behandelingen bij jullie DUO behandeling te boeken, afgestemd op jullie persoonlijke wensen.

BEKIJK ONZE PRIJSLIJST OF MAAK EEN AFSPRAAK BIJ ONS IN DE SALON.