MESOESTETIC BEHANDELINGEN

COSMELAN: PIGMENT VERMINDEREN

Heeft u last van pigmentvlekken? Hyperpigmentatie (te veel aan pigment/ pigmentvlek) is een veel voorkomend probleem en heeft verschillende oorzaken. Denk hierbij aan huidveroudering, zwangerschap, pilgebruik, zonnebank, menopauze en zonnebaden zonder een zonbescherming (SPF) of hyperpigmentatie bij (acne)littekens. Dieper gelegen pigmentproblemen zijn soms lastiger om weg te krijgen. Het meest geschikte product/behandeling hiervoor is Cosmelan. Deze werkt uitstekend en effectief. 

Met de Observ huidscan kunnen we in de diepere huidlagen kijken om vast te stellen hoe het pigment is opgebouwd. Vervolgens bereidt u de huid minimaal 2 weken voor de behandeling met speciaal daarvoor geselecteerde Cosmelan thuis-producten.

Op de dag van de behandeling wordt het Cosmelan-masker opgebracht. Na 6 tot 12 uur (dit krijgt u op de dag zelf te horen) verwijdert u thuis zelf het masker door met een koud washandje met voorzichtige, draaiende bewegingen het gezicht schoon te deppen.

Nadat het masker is verwijderd, is het gezicht meestal rood en kan het jeukerig aanvoelen. Na de behandeling krijgt u van ons de producten mee die thuis gebruikt worden in combinatie met de producten die u al thuis gebruikt. Na 2 dagen hebben we telefonisch contact het gaat met de huid. Na 2 weken komt u voor controle terug bij ons. 

MESOESTETIC BEHANDELINGEN

Cosmelan is al 25 jaar dé behandeling bij uitstek bij hyperpigmentatie en is het favoriete product van de meest prestigieuze huidtherapeuten, artsen, huidverbeteringsinstituten en dermatologen wereldwijd.  Cosmelan is de enige behandeling wereldwijd waarmee men 95% van het diepliggend melasma kan wegwerken.

Alle producten en behandelingen van Mesoestetic® zijn ISO- gecertificeerd en FDA-goedgekeurd. Het Mesoestetic® netwerk vormt met andere woorden een belangrijke meerwaarde voor elk instituut. Dit betekent geen grote investering maar een maximaal resultaat, hoge rendabiliteit en gegarandeerd tevreden klanten.

MELANOSTOP TRAN3X

Pigmentbehandeling met een pigment peeling (melanostop) om pigmentvlekken te verminderen/verwijderen in bijvoorbeeld het gezicht. Het is gebaseerd op het actieve ingrediënt tranexaminezuur. Dit ingrediënt heeft depigmenterende eigenschappen en werkt op de keratinocyten waardoor de afgifte van melanocyten(pigmentcellen) stimulerende factoren worden afgeremd.

Het programma bestaat uit professionele producten en producten voor thuisgebruik. Tevens is het mogelijk om deze behandeling te combineren met de m.pen pro. Dit geeft fantastische resultaten in kuurvorm. De Mesopeel Melanostop Tran3x peeling zorgt voor een vernieuwing van de huid om de oppervlakkige ophoping van melanine (kleurstof) te elimineren. 

MESOESTETIC BEHANDELINGEN

BEKIJK ONZE PRIJSLIJST OF MAAK EEN AFSPRAAK BIJ ONS IN DE SALON.

MESOESTETIC BEHANDELINGEN