OLAPLEX

Herstel uw beschadigde haar met Olaplex

Uw haar raakt beschadigd door allerlei invloeden van buitenaf. Verven, blonderen, föhnen en stylen kunnen zorgen voor zwak, futloos haar. Uw kleur wordt dof en uw haar voelt droog aan. Dit wil natuurlijk niemand!

Bij Salon Cleopatra werken wij met de producten van Olaplex, om uw haar weer in goede conditie te krijgen. We combineren een Olaplex-behandeling met een haarkleuring, permanent of een reguliere wasbeurt. Het product wordt in twee stappen aangebracht bij ons in de salon. U krijgt ook een product mee naar huis, om uw haar verder te verzorgen. Tot slot gebruikt u Olaplex shampoo en conditioner om de behandeling af te sluiten. Het resultaat? Sterk, glanzend en gezond haar!

Haarverzorging en kleurbehandelingen

Color Wow
U wilt dat uw haar er mooi en stralend uitziet en dat begrijpen wij als geen ander. Daarom gebruiken én verkopen wij de producten van Color Wow, die uw haar beschermen, verzorgen en laten stralen! 

Heeft u stijl haar dat is beschadigd door kleuring? Dan is de Color Wow Dream Coat Supermatural Spray ideaal voor u. Deze spray legt een laagje rond uw haar, zodat het de hele dag glad en pluisvrij blijft. Het effect blijft tot wel 3 wasbeurten zichtbaar!

Heeft u prachtige krullen, maar schieten ze met vochtig haar alle kanten op in een pluizige coupe? Dan raden wij de Color Wow Dream Coat For Curly Hair aan! Dit product legt ook een laagje om huw haar, dat het haar tot wel drie wasbeurten pluisvrij houdt! De krullen glanzen als nooit tevoren en u ziet er stralend uit!

Soms wilt u uw uitgroei even snel bijwerken, zonder een uitgebreide verfbeurt. De Color Wow Root Cover Up is een haarkleuring in poedervorm, waarmee uw uitgroei als sneeuw voor de zon verdwijnt! Verkrijgbaar in acht kleuren, zodat er altijd een tint is die bij uw haar past!

Wilt u een sulfaat- en parabeenvrije shampoo die uw haarkleur niet vervaagt? Dan is de Color Wow Color Security Shampoo iets voor u! Deze shampoo is ontwikkeld om haarkleur zo lang mogelijk intact te laten. Gebruik de shampoo in combinatie met de Color Wow Security Conditioner voor een optimaal resultaat!

OLAPLEX