PERMANENTE MAKE-UP

PERMANENTE MAKE-UP

Met Ecuri permanent make-up (PMU) hoeft u niet dagelijks uw eyeliner, lipliner of wenkbrauwen bij te werken. Door de kleurvaste pigmenten heeft u twee tot vijf jaar plezier van uw PMU. Wij werken voor de wenkbrauwen met de unieke hairstroketechniek, zodat uw wenkbrauwen niet van echt te onderscheiden zijn.

Voor wie is permanente make-up bedoeld?

  • Voor mensen die weinig of geen wenkbrauwen (meer) hebben
  • Voor mensen die moeite hebben met het aanbrengen van make-up
  • Voor mensen met een allergie voor make-up
  • Voor mensen die er altijd verzorgd uit willen zien
  • Voor mensen die veel zwemmen, sporten of de sauna bezoeken
  • Voor mensen met alopecia

Levensechte wenkbrauwen met 3D Hairstroke
3D hairstroke is een nieuwe techniek, haartje voor haartje is het nu mogelijk om wenkbrauwen te creëren die een driedimensionale uitstraling krijgen. Deze hairstroke 3D is een totaal nieuwe techniek en de haartjes voor de wenkbrauwen zien als echt uit. Een echte eyecatcher! Voor wenkbrauwen die met de jaren heen steeds dunner zijn geworden, te veel zijn geëpileerd of gewoon wat haartjes en/of vorm missen. Hairstroke (3D) is een heel nieuwe manier van semipermanente make-up aanbrengen. Supermooi en natuurlijk, niet van echt te onderscheiden.

3D hairstroke wordt met de pigmenteer machine en een heel fijn naaldje aangebracht. Soms is het een kwestie van een heel nieuwe vorm creëren, maar het kan ook zijn dat u uw wenkbrauwen net iets voller wilt. Met de naald techniek maken we eerst een schaduwlijn, daarna met een nog fijner naaldje maken we haartje voor haartje de wenkbrauw. Zo creëren we de meest natuurlijke wenkbrauw.

Bekijk onze prijslijst voor alle mogelijkheden voor visagie en PMU. Heeft u vragen over de behandelingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

PERMANENTE MAKE-UP