HANNAH BEHANDELINGEN

hannah® is al jaren een bekende naam op het gebied van huidverzorging. De huidcoaches en specialisten in huidverbetering bij Salon Cleopatra in Utrecht zijn allemaal opgeleid door het hannah® instituut en worden nog jaarlijks getoetst op kennis en kunde.

Bij hannah® wordt gewerkt vanuit de kern van een huidprobleem, waarbij een duurzaam resultaat wordt beoogd. hannah is er een absolute voorstander van om uit de huid te halen wat nog potentieel aanwezig is. Dat wil zeggen dat de doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en de huidconditie eerst intensief worden verbeterd.

Iedere Hannah® Xperience start met een uitgebreide huidanalyse. De hannah® huidcoach bekijkt uw huid nauwkeurig en maakt een gedegen huidanalyse met behulp van de hannah Skin Analyzer. Hierbij zal de conditie van uw huid gemeten worden op pH-waarde, vocht– en vetgehalte. Daarna kunnen wij uw huid scannen met de Observ scan. Deze toont de bloedvaatjes, pigmentvlekken, lijntjes, huidstructuur in de diepere huidlagen. 

In de behandeling zullen alle stappen van het hannah®-systeem worden doorlopen met producten die speciaal voor uw huid geselecteerd zijn: reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen. U wordt met empathie als individu behandeld met huidverbetering als doel. Ontdek waar hannah® voor staat en maak een afspraak.

HANNAH BEHANDELINGEN

hannah bindweefsel massage

Een bindweefselmassage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) en zorgt voor duidelijk zichtbare huidverbetering. Deze massage werkt niet alleen huidverbeterend, het is ook een zeer aangename en ontspannen massage!

De Hannah® bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan.

Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. De hannah® bindweefselmassage verbetert de bloedcirculatie en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd. 

Dit zijn de voordelen van een bindweefselmassage:

  • Verbetering van de huidconditie
  • Stimulatie van de huiddoorbloeding
  • Stressreductie door opheffen van onderhuidse verklevingen
  • Verbetering van de opname van werkstoffen
  • Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
  • Bevordering van de celdeling
  • Verbetering van de huidstructuur en huidteint
  • Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens
  • Verbetering van de huidweerstand

Bekijk onze prijslijst of maak een afspraak bij ons in de salon.